Fastelavn og sjov i skoven

Dagens tema var Fastelavn, og selvom det er tre uger siden det var "rigtig" fastelavn, så fik vi en god fastelavnsfest med de 5 fremmødte familier. Ungerne var klædt ud, og sikke et kulørt farvespil der var blandt træerne i skoven. Flot var det.






Først var der opstart og velkomst, dernæst den faste tur rundt i skoven. Dagens vejr var jo helt fantastisk flot og rigtig forårslækkert, så jagten gik ind på de første forårstegn, og skoven rummer en masse af disse. Tilbage i fasanhuset blev der slået katten af tønden i det lækre solskinsvejr, og både store og små fik lov til at slå løs på tønden og som altid var der en kat i tønden. Miaw! Daniel blev kattedronning og Caroline blev kattekonge, og begge blev fejret inden, der blev uddelt slikposer.
Resten af eftermiddagen var til fri leg, hygge ved bålet og der var sat et par aktiviteter op inde i værkstedet, hvis lysten var til dette. Og efter lidt kaffe og lækre vandbakkelser kom der gang i klipperiet af fastelavnspynt og et par stykker fik lidt ansigtsmaling inden eftermiddagen var omme.

Vores altid skønne Birthe tager nogle fantastiske billeder til familiespejd, nyd dem nedenfor.

Spejderhilsner
Dorthe K.

PS. Næste møde er 20/3 2016 kl. 14 i fasanhuset. Kom endelig og vær med, vi får besøg af en filmmand, der skal filme en lille reklamefilm for familiespejd.