Påsken står for døren

Forårsvejret var ikke mindre end perfekt i dag, og 8 amilier var mødt op til en omgang påskeskæg. - Så der var grundlag for en rigtig hyggelig eftermiddag ved Fasanhuset.


Som optakt til den kommende påskeuge havde vi påske-tema på programmet og hvad er mere påske oplagt end æg, masser af æg, søde dyreunger, forårstegn og sjove lege.

Gåturen i dag var erstattet af 2 opgaver ude i skoven. 1 hvor familierne skulle finde farvede æg med 5 bogstaver på og derefter male den rigtige farvekombination ved Fasanhuset, og 1 opgave hvor der skulle tælles små søde dyreunger. Der blevet gået til opgaverne med stor iver og gå-på-mod.

Ved bålet kunne der laves toastbrød med kanel/sukker samt morgensol bestående af toastbrød med hul i, hvori der blev slået et æg ud i på stegepanden. Det smagte med kaffe og saft til helt fantastisk godt, og sikke en appetit vores familier havde på disse lækkerier.



To gange i løbet af eftermiddagen fik familierne mulighed for at følge Danni ud til aftapning af birkebarkesaft samt smagsprøver på dette. Tilbuddet blev flittigt benyttet, og for det tålmodige kunne de desuden følge processen i at lave birkebarksirup over bål.

Dagen sluttede med maling af æg til en traditionelt æggekast konkurrence som Lucas vandt.
Hele dagen blev vi fulgt af fotografen Gorm, der skal lave en film om familiespejd for KFUM. Vi er spændt på resultatet og siger mange tak for hjælpen til alle familierne.

Spejderhilsner og god påske.
Dorthe K.

PS. Næste møde er LØRDAG d. 30/4 kl. 17.00. Husk madpakker.